Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Meló már megint meg egyebek   (Finnország)   
Bár ma péntek van, még közelsincs vége a munkahétnek: a hétvége ismét munkával fog telni, lévén, hogy projektvezetőnk túlórát irányzott elő. De azért rendesen megszervezte, gyümölcs, keksz, nassolnivalót rendeltetett nekünk, meg lesz közös pizza rendelés és evés, persze a cég számlájára. Ez mondjuk rendben is van így. :-) No meg kis extra pénz sem jön rosszul, mivel ez a repülős oktatás elég sokba kerül.

Tegnap úgy éreztem, hogy nem nagyon fog az agyam, tulajdonképpen szenvedés volt az egész nap. Aztán este korán lefeküdtem, és ma már valamivel jobban indult a meló is, délutánra pedig ismét kaptam lendületet.

Munkahelyen jövő héten lesz utoljára egyik konzulensünk. Őt a TietoEnator egy másik részlegétől bérli a cégünk, és lassan lejár a bérlés. Mivel mi páran elég jóban vagyunk vele, ezért valószínűleg tart nekünk egy búcsúbulit. Saunázás lesz, az ő épületük 6. vagy 7. (nem tudom pontosan) emeletén, a tetőn, még valami medence (bugyborékos? :-) is lesz.

Lassan nyári gumira kellene cserélni a téli szögeset, de ez a művelet azt hiszem a jövő hétre tolódik, mert hétvégén csak rövid ideig vannak nyitva gumiboltok (én meg dolgozom). Bár a következő hét eléggé sűrű lesz, mivel hétfőn céges oktatás egész nap, szerda délután valami ügyfeles meeting, csütörtökön Microsofto Developer Days lesz, alig lesz idő dolgozni :-)

Az időjárás végre tavaszira fordult, ma reggel ugyan csúnya felhős esős volt az idő, délutánra már a nap is kisütött - bár azért felhők maradtak valamennyire (cumulus meg nimbostratus felhők voltak délután terítéken, azt hiszem legalábbis :-) )

iwiwről szólva még .. ma kaptam egy meghívót egy magyar buliba, és az az érzésem az iwiwen akadt rám az illető, aki a meghívót küldte. Ez majd csak jövőhéten lesz, de azt hiszem jól fog esni elmenni valami ilyesmire is. Bár előre tudtam, hogy ezzel fog járni a repülős tanulás, azért az, hogy három és fél hete intenzíven olvasok és tanulok eléggé fárasztó bír lenni. De szerencsére lassan vége az elméleti résznek ;-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.