Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Fáradság meg egyebek   (Izé)   
Azt hiszem kicsit fáradt vagyok, a hétvégi túlóra és múlt heti kevés alvás eredményeképpen. De nem is annyira álmosságban merül ez ki (hiszen most éjjel is aludtam eleget), mert nem vagyok álmos, csak fáradt, és kicsit agyhalott. Ma amikor az állomásról baktattam hazafelé délután, olyan volt mintha egy álomban lépkednék (de ez még azért nem a matrix :-P).

Aztán itthon mégsem bírtam aludni, de még mindig eléggé fáradt vagyok. Talán valami kikapcsolódás kellene, hosszabban (nem csak sima hétvége), de nem tudom igazából. Annak ellenére, hogy az elmúlt hetekben mindenféle jó dolgot csináltam (gondolok itt a szerepjátékra - ami holnap is lesz - vagy a repülőklubbra), mégis ma délután kedvem támadt alternatív programokra. Olyanokra, ami már régen volt, és nem is tudom mikor lesz rá alkalom. Ilyen program lehetne mondjuk valami hosszú beszélgetés Pheel-el (opcionálisan egy üveg bor mellett), valami grillparty Gab007-el, esetleg egy egész szombat estés m.a.g.u.s. party MrWallace, Nigger és persze Gonosz Lord Imi társaságában.

De egyenlőre inkább valami másféle kikapcsolódást kellene keressek ... azt hiszem most bámulok mindjárt valami filmet vagy olvasok egy könyvet. De persze csak kaja után :-)

 

Hozzászólások

Frenzy Re: Fáradság meg egyebek
Egy kicsi javítottam rajta.
Re: Fáradság meg egyebek
Beleírok/hozzászólok?
Frenzy Re: Fáradság meg egyebek
Van tán valami javaslatod egy fokkal jobb béna dumára? :-)
Re: Fáradság meg egyebek
Várlak egy üveg opcionális borral anytime :)

BTW mi ez a béna duma, hogy hozzászólás hozzáadása vazzeg? :-P