Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Véres valentin   (Finnország)   
Ma reggel nem volt szabad egyek, mivel laborvizsgálatra kellett menni. Ennek csöppet sem örültem - de legalább vizet inni lehetett. Itt az új munkahelyre jövetellel egybekötött általános egészségügyi (és drog :-) ) vizsgálaton kell átesni, ennek részét képezte a reggeli vérvétel. Szerencsére a mások által festett rémes vizsgálat (pisilni a doktor néni előtt) elmaradt :-)

Talán a Valentin nap örömére, talán mert épp tíz éves az az orvosi központ, de reggel tortát meg teát/kávét osztottak. Így aztán mégsem maradtam teljesen éhes reggel. Persze a Valentin napi "őrület" folytatódott délben, az ebédhez torta járt, utána meg valaki habcsókot (négercsókot?) kínált a munkatársainak.

Tegnap egyébként voltam függönyt nézni. Továbbra is jó nehéznek tartom ezt a műveletet, de legalább a hálószobámba sikerült valamit kiválasztani. Jó hosszú varrási idővel dolgoznak (március elejére lesz csak készen). De legalább megvarják. Ha nekem kéne ezt csinálni, a művelet sikerének valószínűsége erősen konvergálna a nulla felé. :-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.