Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Munka vége, költözés   (Finnország)   
Tegnap megvolt az utolsó munkanapom is. Délben elmentünk a munkatársakkal pizzazni, ahol is közölték, hogy ma nem én fizetek. Aztán ebéd után kaptam még tőlük búcsúajándékba egy bögrét, amire a céges login nevemet vésték rá. Meg voltam lepve, és örültem neki. Cserébe kaptak hatalmas adag kekszet/sütit, amit meg én vittem, mivel errefelé szokás az ilyen, szintén az utolsó napon. Ezután még a másik cégtől (akivel olyan szorosan együtt vagyunk) jöttek át sokan, és sok sikert kívántak. Szóval a tegnapi nap nagyon sok pozitív élménybne volt részem. Bár ilyen "rendes" cégtől még nem mondtam fel, azért ilyesmire nem készültem. Úgyhogy ennek nagyon örültem.

Este azután vendégségbe mentem egy ismerőshöz, ahol vacsiztam és beszélgettünk. Utána pedig haza. Reméltem, hogy beindul a Honda fűtés nélkül (vendégőparkolóban nem volt), de nem volt baj, a kinti -27/-28 fok ellenére. Ezek alapján tegnap volt a leghidegebb, amit valaha megéltem.

Most pedig így korán szombat reggel alvás helyett mosok, illetve ha az kész lesz, akkor indul a pakolás. Ma mindent be kéne csomagoljak ládákba vagy bőröndökbe, remélem lesz elég. A maradék meg szatyrot kap. Költözni pedig holnap fogok, először. Aztán majd február 1.-jén költözöm a saját albérletembe.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.