Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Hideg   (Finnország)   
Megjött hát végre a tél, végre itt van hűvösebb, nem Magyarországon. Ma -20 fölött volt picivel a hőmérséklet, de szélben ennél jóval hűvösebbnek tűnt. Holnapra egyesek -28at jósoltak. Ráadásul egész hétvégén úgy tűnik -20 körül lesz.

Ma jártam a városban, nagy hévvel indult, aminél jóval kevesebb dolgot sikerült elintézni, no de majd idővel (bank és költözési ügyek). Aztán Helivel találkoztam (ex-girlfriend), elmentünk tortát enni. Én egy csokissal küzdöttem, de nem ment végig, úgyhogy a végét el kellett hoznom (hatalmas tortaszelet volt). Beszélgettünk másfél órát, aztán pedig elindultam hazafelé kocsival.

De nem volt kedvem egyből hazajönni, főleg miután éppen kezdett bemelegedni a kocsi a hazafelé úton (parkolóházban álltam a városban, úgyhogy ezúttal szerencsére nem volt annyira zavaró a -20). Úgyhogy elindultam kicsit kanyarogni erre arra, mentem kicsit országutasat aztán meg Jyväskylä "hátsó" részén vezetgettem kicsit. Már Gab is mesélte/írta ezt a dolgot, és rajtam is elhatalmasodik egyre gyakrabban, amikor csak úgy kedvem van beülni a Hondába és vezetni :-)

Munkából még két nap van hátra, aztán pakolás és vasárnap költözés.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.