Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Havas tájak   (Finnország)   
Ma felkelés után nem sokkal elmentem sétálni. Ezek a séták - mint ahogy már írtam máskor is - nagyon megfogyatkoztak amióta autókázom. De most kifejezetten jó volt kerülni egyet a környéken. Elég sokat baktattam erdei utakon, ahol két oldalt helyenként akár 40+ centis is volt a hó. A fák is tele vannak hóval, kisebb fenyőfák inkább valamiféle hóembernek vagy hószobornak néznek ki, mintsem fának.

A sífutó utak is megélénkültek, lehet látni elhaladó embereket síléccel. Talán nekem is kéne valami téli sport - sajnos görkorizni nem lehet télen.

Tegnap még egy hatalmasat estem is a fürdőszobában. Az egész ügy tegnapelőtt kezdődött, amikor kimostam egy pólót, és némi mosóport szórtam ki a földre. Tegnap aztán megpróbáltam zuhannyal meg a feltörlővel eltüntetni, de a hatás az lett, hogy síkossá vált a padló, én pedig hatalmasat zuhantam. Szerencsére a fejemet nem sikerült beverni (bár közel volt), de most kicsit fáj a jobb csuklóm-karom-vállam meg balra hátul a hátam. Ráadásul tudtam is, hogy milyen síkos lesz a mosóportól minden, ennek ellenére simán ráléptem ... /me stupid :-)

 

Hozzászólások

Frenzy Re: Havas tájak
Nekem már jelentős javulás állt be a helyzetemben, bár a csuklóm még mindig fáj néha, főleg oldalirányú mozgásnál.
Re: Havas tájak
Óvatosan a sétával! Én szombatról vasárnapra sétáltam egyet az éjjel, azóta mandulagyulladásom van. Többet sehová nem megyek gyalog. ;-)
BTW jobbulást mindkettőnknek!