Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Munka végjáték meg a konyha   (Finnország)   
A mai munkanapot sikerült mindenféle vegyes dologgal tölteni, de leginkább segítéssel és specifikáció írással telt a munkahelyen. Az elkövetkezendő két héten is ez vár rám. Mindent le kell írjak, amire a többieknek szükségük lehet, ha én itthagyom őket. Még engem is meglep, hogy egy ilyen viszonylag rövid másfél év alatt mi mindent össze lehet tákolni - erről most mind írni kellene valamit.

Úgyhogy nem igen fogok semmi újat programozni most kis ideig, ennél a cégnél már biztosan nem. Utolsó munkanapom január 20. lesz, utána költözni kell Helsinkibe, ami új kihívásokat jelent majd. Egyrészt bútorokat kell venni vagy szerezni, mivel itt nem divat a bútoros albérlet. Másrészt megint új hely, hozzá kell szokni, stb. Meglátjuk, hogy milyen lesz :-)

Ma egyébként komoly konyhai berúházásokra kerítettem sort, mostmár van saját sajtvágóm meg reszelőm (ez utóbbi sajtnak, sárgarépának és hasonlónak használható). Hirtelen jött ötlet volt, leginkbáb az hajtotta, hogy nem akartam megint venni 20-30 szelet előre szeletelt sajtot, hanem egy nagy tömböt. Így tovább tart és több van belőle :-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.