Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Termálfürdő   (Freetime)   
Pheel ma megjött nagy Budapest városából, hozott ajándékokat (nem rózsaszín műhattyút sajnos, csak egy könyvet, de azért így is örülünk neki), aztán délután voltunk termálfürdőben is.

De mielőtt ennyire előreszaladnánk ... délután felcsörgött, hogy nem mennék-e le a ház elé. Lebaktattam, majd beültem a kocsijába, mert kinn jeges szél fújt, mégis jobb meleg autóban beszélni. Az ám, de elindultunk majdnem azonnal az Intersparba - pedig én csak a ház elé indultam :-) Fürdőruhát kellett szerezni, méghozzá női modellt, ezért indultunk bevásárolni. Vagyishogy Pheel meg Brigi indult, én meg épp a kocsiban voltam.

Na rövid bevásárló körút után, ahol fürdőruha nem lett, pezsgő viszont lett ismét hazaértem. Aztán összepakoltam, és lassan lehetett is menni a termálba. Már elég régen áztattam magamat meleg vízben, ez mindig olyan kellemes időtöltés, főleg beszélgetéssel egybekötve. Ezúttal a szilveszter lebonyolítását is megvitattuk, valami rejtélyes oknál fogva már délután kettőkör kezdeni akarnak. Nem emlékszem tavaly mikor indultunk neki a mókának, de szerintem csak később.

Szóval a szilveszter ezúttal is, mint már megszokhattam, Pheel társaságában (meg persze lesznek ott mások is) fog telni, amit persze egyáltalán nem bánok. Azt hiszem idén már nem is igen írok ide semmit, úgyhogy Boldog Új Évet mindenkinek, aki a blogom olvasására vetemedett :-)

 

Hozzászólások

PAStheLoD Re: Termálfürdő
BUÉK belétek is :] Du 2-kor mi még csak a különféle alkoholtartalmú dolgok összehordását fogjuk végezni .. :))