Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Tankcsapda   (It's Party Time!)   
Tegnap nagy esemény történt, Bravo újra Debrecenben járt. És még főzött is nekünk, isteni spagettit. Gab007 albijában gyűltünk össze, valamivel hat után, és indult a főzés, meg Bravo egy üveg whiskeyt is elővarázsolt valahonnan. Lassan készült a kaja, de nyolcra meglett. Már csak a kajáért is megérte volna elmenni, de persze még utána kezdődött az igazi program ... Tankcsapda koncert.

Ezúttal a Hódos Imre sportcsarnokban volt. Legutoljára amikor voltunk akkor az Oláh Gábor utcán volt. Az már jópár éve volt, akkor is Gab meg Bravo meg még páran mentünk.

De rátérve a mostanira ... odabenn iszonyatos tömeg volt, meg persze füst és meleg. Nem akarom összehasonlítani a finn koncertélménnyel (Leningrad Cowboys), meg az ottani szervezéssel. Itt még a hangerő is hatalmas volt - két kis papirzsebkendő darab megoldotta a problémát. Pedig mi még eléggé hátul áltunk, és még így is hangos volt.

Az előzenekarokat sikerült átugrani a spagettizéssel. Gyakorlatilag pont időre értünk oda, aztán az első számra mégsem értünk még be. Szerintem hatalmas tömeg volt, alig fért be mindenki. Koncert közben aztán belefutottunk MrWallace-be és barátnőjébe. Szinte el sem hiszem, hogy annyi ember között sikerült összefutni. :-)

Koncert után valahogy kijutottunk - jó sokan akartak egyszerre kijutni. Kis séta után El Tornado majd onnan Ibolya lett a folytatás, de már viszonylag korán, fél három körülre hazaértem.

Azon gondolkoztam koncert közben, a végén amikor visszatapsolják a zenekart, az vajon része a műsornak, vagy a közönségtől függ :-) ... de azt hiszem ezt most nem fogom megtudni.

 

Hozzászólások

Frenzy Re: Tankcsapda
Mi ott hátul is alig fértünk el :-)

Jó volt az ott is, hangos volt, jó volt. Nem láttuk közelről a Lukácsot meg a többit, de hát jaj :-) Különben is nekem azt mondták, Tankcsapdán veszélyes nagyon elől ... :-)
PAStheLoD Re: Tankcsapda
Számítanak rá. mondjuk első előzenekarként nem igazán számíthat rá egy banda, de mikor ők jelentik az est fénypontját [legyen szó akár egy darkmetal bandáról is, ami azért nem túl fényes :]], akkor azért illik készülni 1-2..sok vissza-vissza számmal is. Vagy egyszerűen megoldják, és játszanak valami olyat, amire az adott koncerten nagyon ment a zúzás :)

btw, "hátul állni" egy rock koncerten olyan mint megvenni a drága jegyet az operába, majd a büfében ücsörögni egész előadás alatt :] mindig van hely az 1-5 ik sorok környékén, ha nem, hát tessék csinálni ^.^