Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

3G   (CubeHead)   
A múlt héten újabb telefoncserére került sor részemről. Több éves (majdnem hat) Nokia egyeduralom után (ez több telefont jelentett eddig) egy SonyEricsson K600i lett a következő.

Kezdetben persze kicsit szokatlan volt, máshol/máshogy voltak dolgok, de azt hiszem az eltelt rövid idő elég volt "átszokni". Ha mégis össze kellene hasonlítani a két telefont, vannak dolgok amik az egyikben jobbak, vannak amik a másikban (persze csakis az én véleményem szerint). Persze a régi nem 3G telefon volt, úgyhogy ez elég nagy különbség - és tulajdonképpen a csere alapja is volt. Mert már vagy fél éve érett a gondolat, de aztán most hirtelen lett cselekvés belőle.

Az internet beállításokkal volt kis bajom, de hála Gab007 segítségének, ezen nagyon gyorsan túlestem, és mostmár minden nagyon szép és jó.

 

Hozzászólások

Frenzy Re: 3G
Szia Joceszko! Köszi a dícséretet, válaszolok emailben.
Joceszko Re: 3G
Hello.Én a segítséged szeretném kérni.Van egy ilyen K600i telóm és mobil netet használok és ezt használom modemnek.Namostmár tudod a hálózati kapcsolatokban ennek a kapcsolatnak a tulajdonságainál a beállításoknál be lehet állítani a maximális sebebességet.És nem tudom beállítani a legnagyobb értékre csak a 460800-as sebességre.Mert ha a legnagyobbra állítom akkor nem csatlakozik azt írja ki hogy a kapcsolódáshoz használt modem hardverhibát jelzett.Mi lehet a gond szted?Köszönöm előre is a segítséget.Ha el tudnád küldeni az e-mail címemre az nagyon jó lenne.Joceszko@citromail.hu Köszönöm mégegyszer.Ui: Nagyon király a blogod csak így tovább;) Sok hasznos infó van.Sok sikert.Helló