Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Melegítsünk motort   (Kocsi)   
Ma megpróbáltam motormelegítót (helyesebben hütővíz melegítőt, vagy mi a csudát) rakatni a kocsiba, de csúfos kudarccal zárult a kísérlet. Először azt mondták megnézik, aztán az elején tényleg megnézték (én is benéztem a kocsi alá, amikor 2 méter magasan volt, bár én nem sokat értek hozzá). Azt mondták, 2 óra, és berakják, mert látják, hogy jó lesz.

De 2 óra elteltével csak a tényt közölték, hogy mégsem sikerült beszerelni, és jaj jaj. Kicsit csalódott voltam, leginkább az eljárással. Ha nem biztosak, ne igérgessék. Azt már egy ideje tudom, hogy ez nehéz művelet, mivel Finnországba nem hoznak pont ilyen típusú Honda Civicet (1.7 CTDi). Így aztán érthető, hogy a melegítő gyártó nem gyárt hozzá valót. Na nem magyarázom túl, és nem mentegetem őket.

Szóval most nem tudom mi lesz, így félig kész állapotban a télre :) Hó most van, meg fagyott utak (helyenként), ma már csúszkáltam is kicsit a kocsival, persze nem vészesen, nem gyorsan, és inkább csak kisérleti jelleggel. Hétvégére meleget mondanak, úgyhogy valószínűleg elolvad majd minden.

 

Hozzászólások

Hetényi László Re: Melegítsünk motort
Igen melegítsünk motort!
www.dieselelomelegito.hu