Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Utazási előkészületek   (Kocsi)   
Megvan az autóm. Már vezettem is kicsit, bár még nem sokat, mivel ezzel szinte egyszerre félelmetes takonykór is megtámadott. Semmi veszélyes, csak kis torokfájás meg orrfújás. Tegnap még hőemelkedésem is volt, de aztán ma már az sem, úgyhogy remélem mostmár jó úton haladok.

Közeledik az idő, amikor (előreláthatólag pénteken) nekivágunk északnak, át Szlovákián és Lengyelországon és Litvánián és Lettországon és Észtországon, hogy Finnországba jussunk. Remélem a Litván meg Lettország sorrendjét nem kevertem össze, mert velük mindig bajom van. Az utat ezúttal nem Boeing vagy Airbus vagy más efféle járgánnyal, hanem Hondával járjuk végig, ami jelentősen hosszabb lesz. De csak így megoldható, hogy az új kocsim velem együtt jöjjön Finnországba.

Ma este kicsit megrémített az időjárásjelentés, mert szombatra, főleg estére jeget/jegesedést jósol Lengyerországba. Habár akkora már nem leszünk ott, azért ez akkor sem túl jó. Főleg, hogy észak-Lengyelországban még akár szombat reggel is lehet ilyen. Persze ezt csak egy előrejelzős oldal írja, valahol tiszta időt, máshol esőt jósolnak. Bár Pheel is megjegyezte saját kis naplójában, hogy manapsag egyre megbízhatatlanabbak az időjósok, és igazából én sem tudom mit gondoljak róluk :-) Tény, hogy gyakran változik a véleményük.

Ma estefelé is vezetgettem kicsit, holnap lehet nagyobb távot kéne levezetni, csak a szórakozás kedvéért :-) Na majd meglátjuk.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.