Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

4 8 15 16 23 42   (Múvi)   
Nem tudom itthon ki nézi TVben a Lost sorozatot. Az ABCn most megy a második szezon, és épp a harmadik epizódot néztem végig. Az első szezon kicsit lassan ment, és ott is volt rejtély éppen elég, de ez a második szezon talán még izgalmasabb mint az első.

Csak ezt nem szeretem benne, hogy nem lehet letölteni/megszerezni/megnézni több részt belőle. Így nem lehet maratoni sorozatnézést tartani, mint anno pl. a Csillagkapuval, amikor 3-4 nap alatt akár 20 részt is megnéztem. Persze az már lehet kicsit beteges, de van amikor egyszerűen nem tudtam felállni mellőle. Így legalább valami szünetet kell tartani közben.

Itt meg közben nagyvásár van (Debrecen), úgyhogy minden forgalom ami normálisan nem itt menne a házunk előtt most itt megy. Azért annyira nagyon nem zavar, az évek folyamán már megtanultam úgy aludni, hogy az autók, buszok és kamionok nem okoznak különösebb problémát. Ezzel szemben pl. ha valami kis helyen egy kutya ugat éjjel, az borzalmas insomniát eredményezhet. De szerencsére már nem tart tovább a vásár sem sokáig.

Délután egyébként vezetgettem apa új kocsiját. Egy kisebb kör a környéken. Ha már nekem nincs meg az új kocsim egyenlőre, legalább a másét nyúztam kicsit ;-) Azért remélem én is hozzájutok már nemsokára.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.