Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Hátfájás roxx   (It's Party Time!)   
A múlt hétvégi buliáradat helyett hátfájás lett. Már megint. Péntek este indult, ripsz ropsz a semmiből egy nagy hátfájás. Péntek este még tudtam például sétálni, vagy éppen lemászni a buliba (ami egyébként itt volt a házban, és több kevesebb international student volt rajta) ... de aztán szombat reggel.

Szombat reggelre olyan fájás lett úrrá a hátamon, hogy mozogni alig bírtam. Ritka mód élveztem. Aztán az egész napos fekvés rohamosan javította a helyzetet, és vasárnap estére már egész elviselhető lett. Most pedig diszkréten fáj csak, kb úgy mint az előző hátfájás pihentetési fázisában. Félek megint fekvés lesz a vége, ami tök jó, hogy épp a vakációmra esik.

Megyek ugyanis haza, a buszom kevesebb mint 1 óra múlva indul, a repülőm még jó sokára. Már alig látok most is, úgyhogy a buszon szerintem alvás lesz. Bár ahogy magamat ismerem, mire odajutok, már álmos sem leszek.

Néztem moziműsort, és kiderült, hogy a Charlie and the Chocolate Factory című film eljött a mozikba. Nekem megvan könyvben, magyarul (Karcsi és a Csokoládégyár), és nagyon tetszett (régen olvastam nagyon). Úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, mi lett belőle moziban.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.