Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

MCP és görkorcsolya valamint földönkivüli spóratámadása   (Finnország)   
Megint hosszabb megszakítás után jelentkezem. Lássuk sorban.

Múlt hétfőn átestem megint egy MCP vizsgán. Így mostmár négy van, és már csak egyre vágyom, amire egysébként most is éppen tanulok.

Aztán három munkanap után a pénteket is "ellógtam", ugyanis oktatásra mentem. Jó dolog, amikor az ilyesmit a cég fizeti. Ráadásul kaptunk finom szendvicset, teát meg sütit is. És utána pénteken délután volt az első egysoros görkorcsolya órám :-)

Nagyon élveztem, sokkal inkább mint a biciklit. Az eleje kicsit bizonytalanul ment, de aztán úgy éreztem kezdek belejönni valamennyire. Szerencsére sík terep is akad bőven (mert ugye errefelé eléggé sok a domb), a Jyväsjärvi nevű tó körül - majdnem teljesen körbe - egy betonút megy, bicikliseknek, futóknak, görkorisoknak vagy sétálóknak szánva. Nagy kellemes arrafelé túrázgatni. És így az elején még jó is, hogy lehet autóktól és veszélyektől távol gyakorolnom.

Már pénteken elkezdődött a szörnyűság, amely ma reggelre az én szobámat is elérte. Mintha valami földönkívüli spóratámadásba kezdtek volna, a fenyők most virágoznak, vagy nem tudom mit csinálnak, a lényeg, hogy most iszonyatosan útáááááloom a fenyőfákat.

Szóval tegnap (szombaton) amikor görkoriztam, akkor is tavak tele voltak is sárga szarral, ami a fenyőkből vagyis inkább (állítólag) a tobozukból jön. A levegő is tele volt vele. És ma reggelre a szobám is.

Teljes kétségbeeséssel és több mint egy órai takarítással sikerült úgy ahogy megszüntetni a borzalmat. A notebookom, az asztalom, a padlóm, mindenem tele volt ezzel a kis sárga valamivel. Rendesen elrontotta a kedvem.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.