Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Back to Finland again   (Finnország)   
Az "óraállítás" egyenlőre nem sikerül, mivel még mindig nem féltízenegy érzésem van. Mert ha kinézek az ablakon, akkor elég világos van. Kb mint otthon mondjuk fél kilenckor (azt hiszem). Meg itt sötét sem lesz teljesen, tegnap pl jártam éjféli sétán.

Szerencsére legalább az alvásomat nem zavarja ez a dolog. Nem úgy, mint itt egy ismerősét. Azt mesélte, vagy két hete van baj az alvással, mert éjjel világos van errefelé.

Ma költöztünk a cégnél. Én persze főleg csak néztem, mivel orvosi okom van rá. Na azért a nézés túlzás, mert kisebb és könnyebb meg guruló dolgokat mozgattam. Nem volt valami nagy táv, tulajdonképpen a szomszéd irodába költöztünk át, de így több helyünk lesz. Vagyis mostmár van.

Persze úgy tűnik be is töltöttük ezt a másik irodát is, de legalább szellősebben vagyunk. Na meg az igazsághoz tartozik, hogy a betöltéshez hozzájárult a ma kezdő 2 új ITPROs is.

Az idő szép és nem forró. Persze nem is meleg (12-14 fok körül), de a kánikula után felüdítő. Tudom, otthon is lehűlt az idő. De ez meg sem lep, mert az utóbbi finnországi repülőútjaim mind szélsőséges időjárásokra estek. Nem tudom, hogy én választom-e ki tudatalatt a rossz időpontot, vagy az idő akar kitolni velem, de remélem a tendencia lassan megszűnik :-)

Az egyetemnek vége, de a tanulásnak egyenlőre még nem: hétfőn ismét elmegyek MCP vizsgázni. Ha sikerül, már csak egy vizsgányira leszek az MCSD fokozattól.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.