Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Spam   (CubeHead)   
Egy újfajta spamet kezdtem el kapni. Jobban mondva kettőt. Az egyik állítása szerint baj van a paypal accountommal vagy most éppen Rómániából használták! Ez azért tetszik, mert nem is volt eddig paypal accountom. Most regisztráltam egyet néhány napja, de kizárt, hogy baj legyen vele. :-)

A másik típusú közli velem, hogy a bankkártyámat európában használták! Hát ez valóban félelmetes dolog ám. De igazából akkor félnék, ha nem itt használnák. Mindig olyan izgalmasak ezek a spamek, meg hogy miket találnak ki.

Mielőtt valaki azt hinné, mániákusan nyitogatom a szemetet, azért elmondom, hogy ezeket az infókat a topicból szoktam leolvasni, a junk mail folderemben, közvetlenül a végleges törlés előtt. És amúgy hihetetlen módon idegesít, hogy küldik a sok szemetet, amit én tényleg annak is veszek, és egyből törlöm meg szortírozom.

Érdekes dolog az a spamelés, és biztos, ha találkoznék egy spamelővel, szívesen kitépném az összes belét. Kiváncsi lennék, mekkora kereslet növekedést okoz valakinek, ha spammel hirdeti magát.

Nem tudom olvastam-e valahol, vagy honnan ragadt a fejembe, de olyan jó megoldásnak érezném, hogy amelyik cég spammel reklámoz, büntessük meg azt is, nem csak magát a spamelőt.

Na most hogy spameltem egy sort a blogomba, írok másról is. Holnap utazom vissza Finnországba. Az időzítést tökéletesnek érzem, mivel épp kellemetlenül érzem magam ebben a szörnyű hőségben, amely a szobámban is tombol, nem csak odakinn. Ventillátor nélkül meg sem tudnék lenni. Olyan jó érzés, hogy mozogni sem kell az izzadáshoz :-D

A pakolást már elkezdtem, de olyan üresnek tűnik a bőrönd. Másrészt pl. a csokit nem is tudom, hogy fogom bepakolni a meleg miatt :-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.