Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

PowerBall   (CubeHead)   
A cégünknél a múlt héten kitört a PowerBall mánia. Kedden érkezett az első labdánk, azóta folyamatosan megy pörgetés. Bár ránézésre/olvasásra talán nem tűnik túl jónak, kipróbálva teljesen más. És tényleg érezni, hogy nehéz kézben tartani, és hogy dolgoztatja az izmokat. Ha nem is valami brutális megoldás, az tény, hogy a héten sokkal kellemesebb volt gépelgetni.

Úgyhogy felbuzdulva a sikeren pénteken mindenki rendelt magának otthonra is. Így majd lehet otthon is pörgetni és persze a cégnél is a közös labdát.

Aki esetleg lusta elmenni a linkre, a PowerBall lényege, hogy van benne valami giroszkóp vagy mi a csoda, és az pörög. A kezdeti forgást egy indítózsinórral lehet megadni (bár állítólag profik kézzel is megtudják lökni), aztán pedig a csukló mozgatásával lehet egyre gyorsabb és gyorsabb mozgásra bírni.

Az időről szólva ma teljesen tavasz volt. 11-13 fok. Bár sokan még kabátban mertek csak kimenni, én megkockáztattam egy egyszerű pólóban kimerészkedni, és hát végül is nem volt az olyan rossz. Úgyhogy remélem az idő mostmár nem nagyon romlik el, bár a jövő hétre az előrejelzés még hópelyheket is rajzolt. Ez bár furán hangozhat, de hát múlt hétvégén is szállingózott hó, mégha nem is maradt meg.

Az elmúlt két hétben azon törtem a fejem, hogy végre el kellene kezdeni repülőt vezetni tanulni. Nem virtuálisan, hanem tényleg. Egy ilyen PPL (Private Pilots License) képzésen akarok részt venni, sőt már a részletek is kiderültek, júniusban kezdhetek is. Mivel május 26-án lesz záróvizsgám, utána jöhetek is vissza, és kezdhetek is tanulni. Még nem sikerült teljesen eldöntenem ezt a kérdést, de azért azt hiszem inkább az igen felé hajlom jelenleg.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.