Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Olvadás   (Finnország)   
Az olvadás fokozódik. Tegnap olyan jól sikerült fokoznia magát, hogy a kis kavicsok (amit itt télen az útra szórnak ... semmi só vagy homok mint otthon) belesüllyedtek a jégbe. Én meg ráléptem. Zsupsz, lábak ki alólam. A térdemet jól bevertem a jégbe, úgyhogy egész délután úgy ültem a cégnél (az esemény ebédidőben történt) hogy a lábamat felraktam valahová, délután pedig autóval hoztak haza.

A helyzet azért annyire nem súlyos, ma már gyalog mentem dolgozni, és a járkálás már nem gond. Kivéve a lépcsőt. Az még kicsit gázos.

A fürdőszobánk olyannyira szörnyű állapotba került, hogy ma nem bírtam tovább, és felmostam. Remélem mások is észreveszik a változást :) (és nem itt olvassák, véletlenül sem ...). Nemsokára (holnap) nekilátok a diplomamunka projektnek ismét (be kell fejezni mostmár).

Tegnap befejeztem a Csillagkapu és az Atlantis sorozatokat. Vége, megnéztem az összes részt, amit csak lehetet, összesen 8 évad SG-1, 1 évad Atlantis, 194 darab rész. Félelmetes mennyiség, de szivesen megnézném mégegyszer is akár. De asszem erre nem most fogok sort keríteni.

Az időre visszatérve, meleg van és kellemes. Lassan tavasz lesz :)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.