Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

It's Snowing!   (Finnország)   
Szakad a hó. Nagyon nagyon. Éppen voltam Saunaban, a hőmérséklet pont tökéletes, odakinn a tetőn pedig hatalmas hó van, majdnem combközépig merültem benne. Három kört sikerült lenyomni, és teljesen jól érzem magam. A kezdődő náthát mintha elfújtak volna ;-) Persze nem első eset.

Túl sok dolog nem történt múlt hét óta. Van sok hó, tegnap hatalmas hófúvás volt, úgyhogy a terepviszonyok átrendeződtek. Most pedig esik. És holnap is esni fog. Meg azután is :-)

Mindjárt nekilátok ismét a 24 című sorozatnak. Egyesek azt állítják, milyen világmegváltó meg mittomén, szerintem csak szimplán izgi és nekem tetszik.

Pénteken sikerült regisztrálnom magam a finn hatóságoknál, valamint a rendőrség megküldte EU polgár regisztrációja című papíromat. Így most év végéig gond nélkül lehetek és dolgozgathatok itt.

A finnekről szólva ... a könyvek terén elég drágák. Rendeltem az USAból 3 könyvet, ez postával együtt 74 euro lett. Itt ha megrendelném, a szállítási idő ugyanannyi és 132 euro. Hát ne csodálkozzanak ha az amerikai ipart támogatom a pénzemmel. ;-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.