Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Hazafelé lassan   (Finnország)   
Négy nap múlva ilyenkor már nem Finnországban leszek :)

Itt épp sötét van és hideg, de holnapra már akár esőt is igérnek, ami elég fertelmes ekkora hóban. Nem beszélve, hogy mennyire fog minden csúszni holnap. Előre várom.

A munkahelyen összesűrűsödtek a dolgok (ahogy kell, természetesen), és most hogy elmegyek egy hónapra, nagy az aggódás, hogy ki fogja azokat a dolgokat csinálni, amik nem fértek bele az időmbe. Emlékszem néhány hete, amikor meg mertem szólalni, hogy nincs munkám ... egyből jött három (és fél) projekt. Ebből kettőt sikerült elkészíteni, de hát amire nincs idő, arra nincs idő.

A város teljesen meg van őrülve, hihetetlen sorok vannak mindenhol, boltokban, éttermekben. Most szombaton jártam a városban, és örömmel nyugtáztam, én már túl vagyok ezen egy hete.

Most tehát más másfél hete megvan minden karácsonyra. Sőt, ennél is több, mivel megvettem mindent, ami a Survival Kitben volt, magamnak. Vagyis paplant, párnát, lepedőt, ágyneműt, evőeszközt, tányért fazekat, meg ilyesmit. Ráadásul egy durva kedvezményt is sikerült kifogni, aminek különösen örülhetek.

Most még reménykedem, hogy az ügyintézés kerekei gyorsak lesznek, és még a héten megkapom fizikai valójában a diplomámat. Még jó, hogy múlt héten szóltam, különben ki tudja mikorra készítik el :)

Még két nap munka, egy nap ügyintézés, és utána utazás.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.