Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Mindjárt vége az ITPROnak?   (Finnország)   
Hosszabb rövidebb szünet már megint :)

Mi is történt amióta utoljára írtam?

A diploma projectem lassan kezd összeállni. Már nem sok híja van, tegnap kaptam vissza egy verziót az angoltanártól, aki volt olyan kedves további hibákat találni benne. Félelmetes, hogy habár én is kinyomtattam magamnak, és átolvastam párszor, még mindig voltak benne hibák. Na nem baj, lassan csak összeáll. A szöveg már készen van, úgyhogy a hibajavítás után már nem sok dolgom lesz vele.

Egyébként még mindig dolgozgatom. Sikerült némi minuszokat is felszedni, s ezért bizony az utóbbi időben kicsit egyenlőtlenül dolgozgattam, hol többet, hol kevesebbet (utóbbi ahol a minuszokat gyártom).

Itt egyébként hűvös és esős idő van. Hó már volt, nem sok és nem is sokáig, de lassan jöhetne már valami permanensebb, mert az esős időt nem nagyon szeretem. Akkor már inkább hó :)

Most egyébként éppen itthon üldögélek. Pihenek az ágyamban, meg néha egy-egy filmet megnézek, de komolyabb gépezésre nem vagyok alkalmas, valami undok dolog van velem, és még nem tudom, hogy micsoda. A lényeg, hogy érzem magam teljesen jól, amikor a számítógép képernyőjére koncentrálok. Tegnap orvosnál is jártam, de nem találtak semmi szörnyűségeset. Úgyhogy kiirtak kicsit pihengetni. Holnap már megint megyek majd dolgozni. Legalábbis megpróbálom, meglátjuk sikerült-e.

Szombaton kiskarácsony lesz. Nekem kicsit hamarinak tűnik, de errefelé így novemberben szokás ilyet csinálni. Ezt konkrétan a cég szervezi - szóval nem konkrét napról van szó, hanem arról, hogy nekünk most lesz. Elbuszozunk valahová enni inni mulatozni.

Tegnap sikerült vennem egy könvet - elég ritkaság az ilyen, bár lehet rendszert kellene belőle csinálni, hogy ne csak folyton gépezzek :) Lassan eljutok a feléig, bár a hosszára való tekintettel lehet, hogy majd mégegyszer el kell olvassam, hogy minden rendesen feldolgozzak, ami benne van.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.