Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Céges buli meg más   (It's Party Time!)   
A Csillagkapu második évvadjával mindjárt végzek. Ma már sikerült hasznos tevékenységet is végezni, de sajnos a kezem görcsben van, és így inkább nem végzek semmilyen aktív tevékenységet.

A görcs abból adódik ami pénteken volt. De menjünk még visszább.

Csütörtök reggel. Még visszább nem megyünk, mert csak egy átlagos hetet sok munkával amit találunk. Csütörtök reggel viszont esett a hó. Állítólag esett már korábban is, de ez volt az első eset, hogy én magam is láttam. Sűrű, nagy pelyhekben. Eljött hát a tél, úgy néz ki ... (ehhez képest ma lecsaptam még egy bogarat az ablakomon .. valami utolsó utáni példány lehetett :)

Csütörtökön volt Cisco vizsgánk az iskolában. Kicsit nehezen indult és annál macerásabban ment végig, de aztán csak sikerült átjutni rajta. Ezzel már három félévet megcsináltam a Cisco tananyagból, most jöhet a negyedik.

Pénteken éves (ami igazából féléves) gyűlésünk volt a cégnél, négy órán keresztül. Ez a része unalmas volt igazából a dolognak, de utána további programok következtek, persze nem az én pénztárcám terhére. Voltunk gokartozni, közösen persze, utána saunázás jött (itt már lehetett inni is ... sört, siiderit, ilyesmit), aztán pedig vacsora következett.

Az előbb említett karfájdalom a gokartozás miatt alakult ki, azt hiszem. Elég nehéz, főleg kis idő után tekergetni a kormányt.

Holnap újabb hét indul, úgy tűnik, munkával fog telni :)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.