Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Vizsga és vonat   (Finnország)   
Nos igen, a finn vonatközlekedés valóságos élményt nyújtott. Nem szeretném az otthoni dolgokhoz hasonlítani. Mert itt van szolgáltatás. Otthon nincs. Részletekbe nem megyünk bele, de körülbelül hasonló szintű volt a színvonal eltérés, mint amikor a múlt héten a finnek favágási technológiáját néztem.

A vizsga megvolt és sikerült, ezzel ismét közelebb kerültem az MCAD fokozathoz, amit teljesíteni kéne. Fura, hogy eredetileg hobbiból kezdtem neki a könyvek olvasásának, amiket a kolléga hozott magával egy tanfolyamról, aztán most meg itt tartunk. Nem mintha rossz érzés lenne, hogy elküldtek engem is vizsgázni meg fizetnek mindent :)

Lassan komolyabban is neki kéne kezdeni a diplomamunkámnak, mármint az itteninek, mert már alapok vannak ugyan, de bőviteni kellene. Talán jövő héttől lesz is rá időm .. vagy inkább utána, most hogy jobban belegondolok.

Esik az eső és sokat. Ez kicsit olyan nem jó, főleg hogy napok óta nem emlékszem, hogy láttam volna a napot. Ez már majdnem olyan mint télen, csak akkor még sötét is van. Mondjuk mostmár kezd azért durván sötétedni, félhomály van amikor kelek például.

Ugyancsak tegnap sikerült bezsákmányolni a jövő heti stockholmi út hajójegyeit. Elég olcsón sikerült hozzájutni - mondhatni meglepően vagy inkább hihetetlenül kevésbe került. Legalább több jut egyéb hasznos (és haszontalan) dolgokra a kiránduláson. :-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.