Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Nyár még mindig   (Finnország)   
Úgy tu"nik, ez a szerdai nap mindig bejön bloghozzáírás céljából.

Az ido"járás elég fura mostanság, fo"leg hu"vösnek mondanám. Aztán néha mégis meleg van és süt a nap, majd beborul es esik. Ezek aztán váltogatják és keverik egymást elég durván. Furcsa ám. Lassan egy kis nyarat nem bánnék, de mondjuk úgy 25 fok és napsütés már bo"séges volna.

Az elmúlt héten nem sok újdonság történt. Pénteken este megint nem otthon aludtam, majd szombaton baratno"mmel és néhány ismero"ssel grandiózus városi körútra mentünk. Nekem több dolgot is el kellett volna intézni, de egyet sem sikerült. Ez a szombati városban intézzünk dolgot nem igazán akart mu"ködni. Hétköznap meg lefoglal a munka napközben, úgyhogy kénytelen voltam elgondolkozni azon, a normális dolgozó emberek hogyan intézik pl. a bankügyeiket (leszámítva, hogy neten is lehet elég sok mindent pl. itt:), mert a bankok éppen akkor zárnak be, amikor lejár a munkaido". :)

Szombat este aztán Sensation! Aki esetleg nem olvasta a Rólam oldalt, annak elárulom, hogy nagyon szeretem ezt a trance nevu" mu"fajt. És a Sensation erro"l szól. Minden évben július elso" szombatjan van a Sensation White edition, ami inkabb lágyabb, dallamossab, trance-esebb, majd egy hétre rá a Sensation Black edition, ami pedig sokkal keményebb, és technósabb. Mindkét esemény Amsterdamban kerül megrendezésre, az Amsterdam Arénában. Külön pikánssá teszi mindketto"t, hogy a White edition-on mindenki fehérbe (talpig:), a Black edition-ön pedig feketébe öltözik.

Idén is, mint tavaly, netrádión szándékoztam hallgatni a mu"sort, mivel sugározzák. De külön meglepetésként az ID&T rádió (egy holland adó, aki szervezi az egészet) élo" videót is közvetített. Hihetetlen volt élo"ben látni a dolgokat.

Aztán vasárnap, hétfo" ... kedd! Tegnap este Csaba nap volt, úgyhogy sütiztünk meg boroztunk kicsit, tekintve, hogy akad ilyen nevu" emberke a közelben :)

Közben pedig a szüleim is úton vannak errefelé, mert micsoda véletlen, épp Finnországba jönnek nyaralni :)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.