Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Sauna és szerepjáték   (Finnország)   
Múlt hét pénteken elég meleg volt - 4 fok, méghozzá plusszban. Ennek megfelelően hegymenetben nagykabátban leizzadtam rendesen, és úgy tűnik nem éppen folyományok nélkül: sikerült rendesen megfáznom, mert már vasárnap rendesen elkezdett folyni az orrom, ami hétfőn teljessé nőtte ki magát. Úgyhogy hétfő este alapos sauna terápiának vetettem alá magam, kiizzandó a káros anyagokat. Előtte neten (hol máshol?) utánaolvastam azért, nehogy káros legyen ez a dolog. Ma pedig ismétlés következett, mármint a sauna terápiát illetően.

Ma ismét szerepjátékoztunk. Továbbra is (egyenlőre csak) négyen játszunk. A mai játék sem lett extrém hosszúságú, ismét két órát játszottunk. De ellentétben azzal, ami az utóbbi időben otthon zajlott (nem mintha az nem lett volna annyira jó:) itt valóban sikerült játékkal eltölteni a két órát. És mivel szünet van, meg is állapodtunk, hogy csütörtökön ismétlés következik.

Egyébként csendesen telik a szünet, egy-két hivatalos email érkezik csak, de úgy tűnik munkahely ügyben továbbra sincs érdemi továbblépés.

Kiegészítés: Egyre inkább blog jelleget ölt az oldal, pedig mint már mondtam, sosem állt szándékomban ilyesmi. Konkrétan nem tudnám elképzelni, hogy ilyesmit írjak :-)


 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.